Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 7

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 7 van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 7

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Naakt studie van Jamie No 7 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436253
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze zwart-witfoto, gemaakt met een Linhoff-camera en korrelige film, is zowel grof als elegant. Dit kunstwerk toont Jamie als het naaktmodel, een professionele danser, die een klassieke balletshow demonstreert. De discipline en het athleticisme van ballet worden beide in het stuk benadrukt. Dit wordt ook geaccentueerd door de korrelige, rauwe kwaliteit van de gebruikte film. Deze foto toont Julie vanaf het front, terwijl ze de houding begint aan te nemen die ze aan het tonen is. Deze foto ziet er zowel klassiek als modern uit en zou er in een moderne woning erg stijlvol uitzien.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken