Naakte vrouw – Naakt studie van Joke

Naakte vrouw – Naakt studie van Joke van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Naakt studie van Joke

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Naakt studie van Joke van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436037
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit naakte vrouwelijke figuur omringd door duisternis heeft haar terug naar ons. Was het iets dat we zeiden? Iets wat we deden? Is het mogelijk dat we gewoon de wanhoop binnendringen die deze vrouw blijkbaar voelt? Er is zelfs de mogelijkheid dat ze helemaal niet wanhoopt. Of je nu gelooft dat we alleen onze gevoelens op een vrouw projecteren met haar eigen, onbekende verhaal, of dat je duidelijke antwoorden hebt op de bovenstaande vragen, er is iets aan deze naaktfiguurstudie die je gewoon boeit. Dit is een figuurstudie die bij je blijft. Exclusief verkrijgbaar als kunst aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken