Naakte vrouw – Naakte studie van Jamie dansend

Naakte vrouw – Naakte studie van Jamie dansend van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Naakte studie van Jamie dansend

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Naakte studie van Jamie dansend van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436466
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Jamie is een professionele klassieke danseres die poseert om fijne kunst te maken. Deze gewaagde en mooie zwart-witfoto van haar toont een welbespraakte pose, die haar blootstelt aan kwetsbaarheid. Haar naaktheid laat haar ook open en kwetsbaar waardoor dit stuk in gedachten verzonken blijft. De hoek van het beeld is ook erg interessant. Je bent in staat om de prachtige musculatuur van het model en de contouren van haar lichaam te bekijken. Deze pose laat de kijker zich voor te stellen wat het model feitelijk doet of betrokken is bij het nemen van de foto, waardoor velen het gevoel van een mysterie hebben

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken