Naakte vrouw – Naaktstudie van Silvie No 1

Naakte vrouw – Naaktstudie van Silvie No 1 van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Naaktstudie van Silvie No 1

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Naaktstudie van Silvie No 1 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436238
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Silvie is een professionele klassieke danseres met prachtige lijnen en contouren. Deze zwart-witfoto toont Silvie in een klassieke pose. Deze pose maakt haar onderlichaam het brandpunt door de schaduwen en het hoge contract tussen de zwarte achtergrond en haar huidskleur. Alle rondingen op haar lichaam worden ook benadrukt door contrast, wat deze klassieke pose mooi maakt en de foto interessant. De naaktheid en de pose creëren een samenhangend idee van kwetsbaarheid en vertrouwen weer door contrast. De pose en het brandpunt zullen toeschouwers doen nadenken over de fijne fotolijst.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken