Naakte vrouw – Studie van Sofie naakt dansend

Naakte vrouw – Studie van Sofie naakt dansend van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Studie van Sofie naakt dansend

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Studie van Sofie naakt dansend van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436031
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze naakt studie toont de naakte vrouwelijke vorm in een staat van buitengewone beweging. We kunnen in dit stuk zien dat de figuur aan het dansen is. Het zwart-witte stuk vangt de figuur in het midden van het dragen van een deel van hun dans. Er is iets krachtigs aan het niet alleen zien van een menselijke figuur gevangen in het midden van een dergelijke activiteit, meestal beschouwd als een vrolijke, maar het zien van die figuur in een staat van volledige naaktheid. Er is een bijzondere moed voor deze figuurstudie. Dit boeiende voorbeeld van de menselijke vorm is beschikbaar als kunst aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken