Naakte vrouw – Studie van Veerle naakt dansend

Naakte vrouw – Studie van Veerle naakt dansend van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Studie van Veerle naakt dansend

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Studie van Veerle naakt dansend van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436021
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Veerle, de danseres, is afgebeeld in een sepia-getinte zwart-witfoto. Het beeld werd geconstrueerd vanuit een lager gezichtsveld, en verleende een statig en gezaghebbend element aan de danser die presteert. Hoewel kan worden betoogd dat de sepia-tonen de emotie van de foto vergroten, is deze weergave van beeldende kunst gemaakt met sepia-tonen om de lagere positie van de camera te verifiëren, evenals de grandioze houding die Veerle vertoont. Terwijl het hoofd van de danseres in de achtergrond verdwijnt, wordt de aandacht getrokken naar de voorgrond van het majestueuze lichaam van de danseres.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken