Naakte vrouw – Studie van Veerle naakt liggend

Naakte vrouw – Studie van Veerle naakt liggend van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Studie van Veerle naakt liggend

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Studie van Veerle naakt liggend van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436020
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze artiest kon pure seksualiteit vastleggen met deze zwart-witfoto. Het volwassen vrouwtje straalt van passie en romantiek terwijl ze haar erotische maar pure kant laat zien met deze geweldige opname. Deze afbeelding van beeldende kunst accentueert het mooie lichaam en de aantrekkelijkheid van de vrouwelijke vorm. De huid van het model lijkt dichtbij genoeg om aan te raken omdat haar lichaam natuurlijk en gebalanceerd is. Dit beeld zou er geweldig uitzien in elke vintage kamer waar je het gevoel van puurheid en passie wilt creëren, waardoor het publiek gefascineerd wordt en terugkomt voor meer. De foto gebruikt een sepia-gestemde look om een antieke stijl te creëren die de beeldende kunst opnieuw definieert.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken