Naakte vrouw – Studie van naakt dansend

Naakte vrouw – Studie van naakt dansend van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Studie van naakt dansend

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Studie van naakt dansend van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436144
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Als je een kunstfotograaf bent, begrijp je volledig de schoonheid van het naakt dat dient als de fijne kunst van vandaag. Deze welbespraakte zwart-witfoto toont de ware schoonheid van de vrouwelijke vorm terwijl ze haar sensualiteit, erotische kant en haar passie deelt om een echt kunstwerk te worden. Deze zwart-witfoto is ook romantisch en puur als de volwassen danser door haar bewegingen diep in gedachten lijkt te zijn. Zwart en wit naaktfoto's zoals deze zijn aantrekkelijk en sexy terwijl ze een gevoel van charme en romantiek hebben.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken