Naakte vrouw – Veerle naakt badend

Naakte vrouw – Veerle naakt badend van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Naakte vrouw – Veerle naakt badend

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Veerle naakt badend van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 435985
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze naaktstudie is een van de mooiste in de collectie. We zien de naakte vrouwelijke vorm in een ongedwongen, prachtige omgeving. Het detail in dit stuk is verbluffend, met bijzondere aandacht voor de natuurlijke, opvallende benen van het onderwerp. We kunnen ook een deel van haar gezicht zien en het is duidelijk dat ze glimlacht. Er is een eenvoud in dit stuk dat de moeite waard is om te waarderen. Tegelijkertijd kunnen we ook de diepere wereld verkennen van wat dit stuk betekent. Deze naaktstudie is beschikbaar in de vorm van kunst aan de muur, als een reeks interieurproducten, of op t-shirts.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken