Naar boven kijkend van Lars van 't Hoog

Werkcode: 162 778 Kopieer de werkcode

Lars van 't Hoog profielfoto Naar boven kijken geeft vaak een interessant perspectief. Zo ook hier in Rotterdam, Nederland.

Dit werk wordt aangeboden door Lars van 't Hoog

Hey daar! Ik ben Lars van 't Hoog en ik heb een passie voor beeld. Al sinds ik jong was liep ik rond met camera's. Ik weet nog dat m'n vader me op vakantie een wegwerpcameraatje gaf. Zo blij dat ik was! Alles was mooi en overal moest en zou ik een foto van maken. Als ik bij oma was maakte ik de hele middag foto's in de tuin met haar camera en na vele smeken kocht mijn vader een DSLR. In mijn vrije tijd maakte ik foto's en videos en als ik dat niet deed was ik research aan het doen naar goede cameras en lenzen. Of ik keek tutorials online. Inmiddels 8 jaar later ben ik enorm dankbaar voor de groei die heb mogen meemaken.

Mn grootste passie is reisfotografie. Ik geloof dat er nog zoveel mooie plekken op de wereld zijn die we nog niet kennen. Ik hoop met mijn foto's herinneringen vast te leggen en een verlangen om te reizen te doen opbloeien

Meer weten over Lars van 't Hoog?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Marjolein
Nederland
5 / 5

Goede service/contact/levering
De schilderijen (canvas) waren exact de kleur zoals weergegeven op de website. Wij zijn er blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Joke
Nederland
5 / 5

Snel geleverd en het ziet er top uit.
Vond het best spannend om achter de pc een schilderij te bestellen. Maar alles mooi en snel geleverd. Top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
love life
Nederland
5 / 5

Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
Maria
Nederland
5 / 5

Supermooi
Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Marga
Nederland
5 / 5

Hele mooie foto
Prachtige foto op mooi materiaal en goed afgedrukt. Makkelijk op te hangen. Heel handig dat je bij het kiezen de foto digitaal in je interieur kunt plaatsen, zodat je weet dat kleur en maat goed is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Emke
Nederland
5 / 5

Absoluut het wachten waard!
De contacten met de mensen van Werk aan de muur waren hartelijk en positief. De werken die ik heb uitgekozen zijn nog leuker dan in de catalogus. Ik geniet <3

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Cynthia Deelstra
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Kees Vermeer
Nederland
5 / 5

De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021
Jeroen
Nederland
4.5 / 5

Goede service en mooie producten.
Goede service en mooie producten.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Ciska Postema
Nederland
5 / 5

We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
Ken
Nederland
5 / 5

Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Rob
Nederland
5 / 5

Goede adviezen en uitstekende communicatie over bestellen en verzenden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de Rotterdam foto Naar boven kijkend van Lars van 't Hoog op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden