Nacht in de dynamische stad met regen in abstracte digitale stijl


Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst over Nacht in de dynamische stad met regen in abstracte digitale stijl

"City Dynamics" (2020) is een origineel digitaal abstract fractal werk. Gebaseerd op wiskundige formules die zich vormen tot ik het beeld krijg dat ik in gedachten heb.

Na ongeveer 40 uur renderen wordt er een zeer hoog resolutie van het beeld bereikt die ik daarna nog corrigeer op kleur.
Nacht in de dynamische stad met regen in abstracte digitale stijl vind je in de categorieën 3D-computergraphics, Abstract, Abstracte schilderijen, Cyberspace, Digital Art, Dynamiek (beweging), Illustraties, Kleur collecties, Kunst, Lijnperspectief, Modern, Nachtfotografie en Stedelijke landschappen.
Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom (Gouda / Rotterdam) is een transdisciplinaire digitale kunstenaar en groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst.

De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstwerken kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraalt.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor de digital art klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints en HD Metal overgezet.

Alle werken van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst


Waarom je kiest voor Nacht in de dynamische stad met regen in abstracte digitale stijl op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Nacht in de dynamische stad met regen in abstracte digitale stijl van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Koop de illustratie Nacht in de dynamische stad met regen in abstracte digitale stijl van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 686547
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.