Nachtelijke skyline van Bangkok, Thailand

van Tammo Strijker

- Werkcode: 293 119

Tammo Strijker over Nachtelijke skyline van Bangkok, Thailand

De skyline van Bangkok bij nacht. De wolkenkrabbers en hoge torens vormen samen de mooie skyline van Bangkok, Thailand. Een enerverende stad met veel activiteit. Links van het midden is de Nederlandse ambassade zichtbaar.
Nachtelijke skyline van Bangkok, Thailand vind je in de categorieën Avond, Azië, Bangkok, Fotografie, Hotel, Nachtfotografie, Panoramafotografie, Skyline, Steden, Thailand, Toren (bouwwerk), Urban / Street en Wolkenkrabbers.
Tammo Strijker profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tammo Strijker

Fotografie, schrijven met licht. Prachtige manier om de wereld om je heen vast te leggen en je eigen draai er aan te geven.

Mijn foto's zijn voornamelijk te vinden op https://www.tammostrijker.photodeck.com. Een deel daarvan is hier te vinden op werkaandemuur.

Vragen of wensen m.b.t. tot mijn foto's? Neem gerust contact op via de contactpagina op bovengenoemde site of via Facebook https://www.facebook.com/TammoStrijkerPhotography.

Alle werken van Tammo Strijker


Waarom je kiest voor Nachtelijke skyline van Bangkok, Thailand als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Nachtelijke skyline van Bangkok, Thailand van Tammo Strijker

Koop de foto Nachtelijke skyline van Bangkok, Thailand van Tammo Strijker op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293 119
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
169,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.