Nachtfoto van de Kop van Zuid Rotterdam

van Paul Kampman

- Werkcode: 234 535

Paul Kampman over Nachtfoto van de Kop van Zuid Rotterdam

Nachtfoto van de kop van Zuid Rotterdam. De Kop van Zuid gefotografeerd vanaf het Willemsplein. Gefotografeerd op 29 september 2016, net nadat de zon is ondergegaan. De brug is mooi verlicht en in de kantoorgebouwen op de Kop van Zuid en op de Wilhelminapier zijn op enkele verdiepingen de lichten ontstoken. Goed zichtbaar zijn ook de Rotterdam van architect Rem Koolhaas, de Rechtbank en Las Palmas.
Nachtfoto van de Kop van Zuid Rotterdam vind je in de categorieën AKD, Ben van Berkel, Blue hour, Fotografie, Manhattan aan de Maas, Nachtfotografie, Rotterdam, Skyline, Wereldstad, Wilhelminapier en Zwanen.
Paul Kampman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken van Paul Kampman


Waarom je kiest voor Nachtfoto van de Kop van Zuid Rotterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Nachtfoto van de Kop van Zuid Rotterdam van Paul Kampman

Koop de foto Nachtfoto van de Kop van Zuid Rotterdam van Paul Kampman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 234 535
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
188,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden