Nachtwacht 2.0 van Nop Briex

Werkcode: 715 450 Kopieer de werkcode

Nop Briex profielfoto Mijn eigen hedendaagse invulling aan de Nachtwacht als homage aan Rembrandt van Rijn. Rembrandt schilderde zijn Nachtwacht in 1642. De compagnie van kapitein Frans Banninck Cocq en luitenant Willem van Ruytenburgh maakt zich gereed om uit te marcheren, beter bekend als De Nachtwacht, ook Nachtwacht, is een schuttersstuk van de Hollandse kunstschilder Rembrandt van Rijn. Dit werk van mijn hand is een schitterende impressie in een vlotte hedendaagse toets. Modern en toch klassiek.

Dit werk wordt aangeboden door Nop Briex

Hedendaagse beelden en zelfs die uit het verleden inspireren mij om ze te recyclen voor re-actionair hedendaags impressionistische kunst. Mijn tekeningen en schilderijen zijn schetsimpressies in een losse en vrije stijl, de schilderijen in een kleurrijk palet. Daarnaast vervaardig ik ook collages en digitale kunstwerken of vind ik nieuwe inspiraties en composities door verfstreken uit bestaande werken. Ik werk snel, vanuit de emotie, wars van perfectie, behoedzaam om niet te vervallen in details en oneindeloos gepriegel.

Composities in bijna onafgewerkte staat, werken die deel uit maken van de hedendaagse impressionistische prikkel. Evoluerend naar een meer bevragend abstract essentieel hedendaags verbeeldend expressief impressionisme.

Met het internet worden we overladen met duizenden beelden per dag, prachtig. Maar heeft originele kunst aan de muur dan nog een toekomst? Ja, u kunt ze aanraken, voelen, ruiken. Schilderijen en tekeningen die u ontroeren en prikkelen, die u aandacht schenken en u iedere dag in een bad van totale ontspanning en plezier onderdompelen. Men beweert dat ik een van de meest gewaardeerde en gerenommeerde na-oorlogse kunstschilders uit Zuid Limburg ben. Ik verkoop mijn originele werken over de hele wereld. De samenwerking met Werk aan de Muur / Oh my Prints stel ik zeer op prijs omdat mijn originelen nu ook via excellente, kwalitatief hoogwaardige re-producties voor iedereen betaalbaar zijn.

Meer weten over Nop Briex?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    kobus heemskerk
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Lon
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende communicatie vanuit de klantenservice (Simone), snelle reactie en soepele service ook tav de bezorging. Canvas is heel mooi van kwaliteit en staat prachtig! Ik denk dat menig bedrijf een voorbeeld mag nemen aan de klantvriendelijkheid van Werk aan de Muur. Mijn complimemten.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Nely
    Nederland
    5 / 5

    Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
    Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    John
    Nederland
    5 / 5

    Veel keuze zowel in afbeelding als uitvoering. Snelle levering

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
    Nol
    Nederland
    5 / 5

    Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Linda
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig Canvas aan de muur maakt woonkamer compleet
    Mooie kwaliteit, prettige status updates en prima levering. Bedankt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    F. van den Burg
    Nederland
    5 / 5

    4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016
    Angela
    Nederland
    5 / 5

    Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Corry
    Nederland
    5 / 5

    Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
    Roos van Kempen
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Henk Jaap Kloosterman
    Nederland
    5 / 5

    Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
    Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Nachtwacht 2.0 van Nop Briex als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
235,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden