Naomi van Michiel Folkers

Werkcode: 933 496 Kopieer de werkcode

Michiel Folkers profielfoto Dit kunstwerk is gemaakt met acryl en spuitverf op een collage straatposters. Deze posters zijn gescheurd en verzameld van de Amsterdamse straatmuren. Het canvas is afgewerkt met een applicatie van hoogglans lak. De vormen zijn figuratieve en abstracte vormen geïnspireerd op bekende cartoons uit het verleden.

Dit werk wordt aangeboden door Michiel Folkers

Michiel Folkers (or Gieler) was born in 1982 in Zeist, a small place near Utrecht in The Netherlands. In the nineties skateboarding and graffiti were common and popular pursuits in his neighborhood. He started experimenting with graffiti in the late nineties. For years, he remained active spraying letters on walls. When he got older, and more ‘mature’ and tired of the fights that are accompanied with graffiti, he was looking for something else and slowly graffiti evolved in street art. The friendlier en less illegal character of street art attracted Michiel above graffiti. Besides, working with stencils was a much better technique to get more details done better and faster.

In addition to coloring walls, Michiel began experimenting on canvas. He started by painting a series called ‘anti-heroes’. Focussed on B-listed celebrities / ‘famous’ people from Holland. “In popart everyone was painting Jim Morrison or Marilyn Monroe. So I thought it would be more striking to paint unpopular celebrities”. It worked, in a way that people started noticing his art, but nobody would hang a B-Listed actor from Holland on his or her wall.” The stencilling style was also over its peak in his opinion, and slowly he started experimenting with new different techniques, like collage.

Meer weten over Michiel Folkers?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

G.J. Gertjan Odink
Nederland
5 / 5

Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Henk Jaap Kloosterman
Nederland
5 / 5

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Richard
Nederland
5 / 5

Heel mooi en goed ingepakt
.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Cees
Nederland
5 / 5

Correct behandeld. Snelle afhandeling van mijn bestelling.
Heb helaas nog geen foto gemaakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Wendela
Nederland
4.5 / 5

Uitstekend
Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Marjolijn
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Jos
Nederland
5 / 5

Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Maddy
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Wim
Nederland
5 / 5

Prachtig resultaat. Helemaal blij mee in mijn nieuwe keuken!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Leon
Nederland
5 / 5

Goede service en je krijgt gewoon wat je vraagt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Jeannette
Nederland
5 / 5

Had spoed levering nodig. Exact geleverd volgens afspraak. Het resultaat is geweldig!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Esther
Nederland
4 / 5

Top!
Veel keuze, haast teveel ;-) en de mogelijkheden zijn plenty. Goede communicatie via de mail en telefonisch. Wij hebben 3 werken hangen en zijn zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de illustratie Naomi van Michiel Folkers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
153,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden