Facebook pixel
Narcistische slak

Narcistische slak van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Narcistische slak van Arja Schrijver Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 67394

Narcistische slak van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Narcistische slak van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Spiegeltje spiegeltje aan de wand...wie is het mooiste slakje van het land? Dit exemplaar is in werkelijkheid nog geen halve centimeter in doorsnee en is ruim een meter omhoog gekropen tegen het raam. Hier vond ik het vooral leuk om de reflectie op de ramen mee te pakken in de foto. Als je goed kijkt, kun je zien dat door het dubbele glas er niet één, maar twee reflecties zijn.
De kleuren van de oorspronkelijke foto heb ik behoorlijk bewerkt, om te zorgen dat de foto eenvoudiger wordt en de aandacht echt uitgaat naar het mooie huisje en de reflecties.
Wat ik leuk vind is dat door de combinatie van deze kleuren, het schelpje en het zand op het huisje de foto ook de sfeer van zee en strand heeft meegekregen.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken