Natalie Wood Schilderij

Natalie Wood Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Natalie Wood Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 371968
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van actrice Natalie Wood, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Natalie Wood (pseudoniem van Natalja Nikolajevna Zacharenko, (San Francisco, 20 juli 1938 – Santa Catalina Island, 29 november 1981) was een Amerikaans actrice.
Wood was de dochter van een Russische immigrant en zus van Lana Wood.
Als kind speelde ze in enkele Hollywoodfilms. Bij haar eerste film was ze vier jaar oud. In de jaren vijftig werd ze een van de grote tieneridolen van die tijd.
Haar bekendste film uit die tijd is Rebel Without a Cause (1955), die haar als zeventienjarige beroemd en van James Dean een legende maakte. Haar rol als Judy bracht haar een Oscar-nominatie. Daarna speelde zij een bijrol in de western The Searchers (1956) van John Ford. In 1961 verscheen ze als Maria in de verfilming van de musical van Leonard Bernstein, West Side Story.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken