Nationaal Park Sarek

Nationaal Park Sarek van Sander van der Werf

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Nationaal Park Sarek van Sander van der Werf thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 37319

Nationaal Park Sarek van Sander van der Werf

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
Nationaal Park Sarek van Sander van der Werf

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Skierffe, Nammatj en bergmassief Gadoktjahkka van Nationaal park Sarek gezien over het meer Laitaure. Door deze ruigste wildernis van Europa, die ook wel het Alaska van Europa wordt genoemd, zijn uitdagende trekkings te maken, die veel ervaring en doorzettingsvermogen van de wandelaar vragen. Meer hierover is te lezen in de Dominicus wandelgids 'Trekking in Zweden' van Sander van der Werf.

Over Sander van der Werf

Sander van der Werf profielfotoSander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Voor de Adventure serie van Dominicus heeft hij de wandelgids 'Trekking in Zweden' gemaakt. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met Canon apparatuur en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken