National Park Caldera de Taburiente in La Palma

van Jolanta Mayerberg

- Werkcode: 129 299

Jolanta Mayerberg over National Park Caldera de Taburiente in La Palma

Absolute stilte boven op de top van de vulkaan De Caldera de la Taburiente die tot de Nationaal Park van de Canarische eiland La Palma behoort. Kruipende wolken die tegen de hoge bergwand aan botsen en zo overheen gedrukt worden, vormen een lawine van koude en vochtige lucht in deze warme en droge klimaat en zorgen voor water die de natuur zo hard nodig heeft.
National Park Caldera de Taburiente in La Palma vind je in de categorieën Bergen, Caldera (geografie), Caldera de Taburiente, Contemporary, Eiland, Europa, Fotografie, Hoogte, Krater (landschapsvorm), Landen & Reizen, Landschappen, Lava, Panoramafotografie, Spanje, Stilleven, Stilte, Vulkanen en Wolken.
Jolanta Mayerberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jolanta Mayerberg

Jolanta Michels- Mayerberg is een allround en gedreven fotografe, maar haar voorliefde gaat vooral naar foto's van dieren en de natuur. Zij wil graag met haar foto's laten zien, hoe mooi dieren van dichtbij zijn en macro opnames van insecten een genot voor het oog kunnen zijn. Ze verkoopt haar foto's via een aantal grote stockbureaus wereldwijd.

Alle werken van Jolanta Mayerberg


Waarom je kiest voor National Park Caldera de Taburiente in La Palma op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

National Park Caldera de Taburiente in La Palma van Jolanta Mayerberg

Koop de foto National Park Caldera de Taburiente in La Palma van Jolanta Mayerberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 129 299
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.