Natuurgebied De Onlanden

Natuurgebied De Onlanden van Ron ter Burg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Natuurgebied De Onlanden

van Ron ter Burg

Natuurgebied De Onlanden van Ron ter Burg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 33898
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Natuurgebied de Onlanden is een aantal jaren geleden aangelegd als waterbuffer. Als het erg hoog water is, dan kan het waterschap hier water vanuit de kanalen en rivieren in laten lopen om zo de druk op de dijken te ontlasten.
Het is echter ook een prachtig gebied waar je de mooiste natuur en veel (zeldzame) vogels kunt vinden.
Ik kom hier vaak om te genieten van de prachtige kleuren van de zonsopkomst.

Dit werk wordt aangeboden door Ron ter Burg

Ron ter Burg profielfotoRon ter Burg (Groningen, 1969) is free-lance fotograaf, geboren in 1969, en woonachtig in Roden, in de kop van Drenthe.
Ten noorden van Roden ligt het Lauwersmeergebied en de Waddenzee; ten zuiden van Roden ligt de prachtige bosrijke natuur van Drenthe.
Voor Ron dus de ideale omgeving om mijn passie, de natuur- en landschapsfotografie, uit te oefenen.

Ron brengt veel tijd door in gebieden als het Drentsche Aa gebied, Het Dwingelderveld, het Lauwersmeer gebied en de noordelijke Waddenzeekust.
Deze gebieden voelen dan ook als “zijn achtertuin”.

Ron is in 1991 begonnen met fotograferen en heeft zijn fotografie-techniek meester gemaakt in het analoge tijdperk. Al snel heeft hij de keuze gemaakt voor de natuur- en landschapsfotografie en inmiddels staat hij bekend als een ervaren en toegewijde landschapsfotograaf. Hiermee heeft hij verschillende prijzen gewonnen in nationale en internationale fotowedstrijden.

Tijdens de workshops deelt Ron zijn ervaringen, kennis en enthousiasme voor de fotografie met u. In deze workshops leert hij u anders naar het landschap en de natuur kijken en wil Ron u inspireren en enthousiasmeren om er vooral veel op uit te trekken met de camera!

Ron's specialisatie is dus de landschapsfotografie; harmonie en rust zijn belangrijke kenmerken in mijn foto’s, oftewel Healing Art.

Alle werken