Natuurreservaat het Wooldse veen in Winterswijk

Natuurreservaat het Wooldse veen in Winterswijk van Tonko Oosterink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Natuurreservaat het Wooldse veen in Winterswijk van Tonko Oosterink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 356567
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Het Wooldse Veen is een natuurreservaat aan de zuidoostzijde van de gemeente Winterswijk aan de grens met Duitsland. Dit hoogveengebied vormt één geheel met het Duitse natuurgebied Burlo-Vardingholter Venn und Entenschlatt. Het Nederlandse deel beslaat circa vijftig hectare, het Duitse ruim honderd hectare. Het Nederlandse deel is onderdeel van het in 2005 door de Nederlandse overheid uitgeroepen Nationaal Landschap Winterswijk, een gebied van totaal bijna 22.000 hectare groot.

Dit werk wordt aangeboden door Tonko Oosterink

Tonko Oosterink profielfotoIn mijn studententijd geïnteresseerd geraakt in fotografie en begonnen in het analoge tijdperk met als specialiteit zwart/wit fotografie. Ten tijde van de introductie van de eerste digitale camera's een tijd gestopt onder het mom van "nu kan iedereen fotograferen".
Na de constatering dat deze uitspraak niet op waarheid berust sinds enige jaren mijn oude passie in digitale vorm weer opgepakt. Als Achterhoekse fotograaf houd ik mij vooral bezig met het fotograferen van natuur en cultuur in mijn directe leefomgeving. Het optimaal gebruik proberen te maken van het natuurlijke aanwezige licht speelt hierbij een grote rol. Naast deze natuur en cultuur richting fotografeer ik ook graag portretten.
Een klein deel van mijn werk is te zien op https://www.werkaandemuur.nl

Alle werken