Nederland - Landkaart in Aquarel

Nederland - Landkaart in Aquarel van Wereldkaarten. shop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 173063

Nederland - Landkaart in Aquarel van Wereldkaarten. shop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een moderne, educatieve, kleur- en contrastrijke aquarel schildering van de landkaart van Nederland. De landkaart is op waarheid geschilderd aan de hand van satellietbeelden. De grote steden zijn weergegeven in licht- en donkerrood, bosgebieden donkergroen, duinen geel en landbouwgebieden lichtgroen. Rivieren, meren en de zee heb ik wit gehouden om zo een maximale contrast te creëren zodat de landkaart de hoofdrol speelt. Deze unieke schildering is een schitterende eyecatcher voor alle soorten woon-, school-, en kantoorruimten.
Het schilderij is geschilderd op aquarelpapier met een nat op nat techniek in combinatie met maskeer vloeistof. De kaart is vervolgens digitaal bewerkt voor maximale scherpte en kleurcontrast.

Over Wereldkaarten. shop

Welkom bij de unieke kaartencollectie van Wereldkaarten.Shop
Wereldkaarten zijn 'story starters' en zorgen zowel thuis als op kantoor voor leuke en interessante gesprekken over de mooie locaties die wij met z'n allen hebben bezocht op onze mooie planeet. Bestel hier de mooiste wereldkaarten, landkaarten en stadsplattegronden voor aan je muur. De collectie bestaat uit artistieke en moderne wereld- en landkaarten die geïllustreerd zijn door grafisch ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Bekijk de officiele webshop op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken