Nieuwe haring van Corrine Ponsen

Werkcode: 835 139 Kopieer de werkcode

Corrine Ponsen profielfoto De Nederlandse nieuwe haring is een overheerlijke delicatesse. De gezouten haring is rauw en we eten die heel graag met rauwe gesnipperde uitjes.
Op deze foto zien we de haring opgerold met zijn staart in het midden geprikt. De buitenkant is glanzend met een zacht roze en grijze zilverachtige glans.
Unieke styling heeft deze foto. Mooi met die diep zwarte achtergrond en bijzonder doordat de ondergrond een mooie zachte reflectie heeft.
Een prachtig gefotografeerd beeld met behulp van flitslicht zodat de glans van de haring nog mooier uitkomt. Een afdruk hiervan zal geweldig staan bij de visboer maar ook de keuken of buitenkeuken is dit een heel tof en bijzonder beeld.

De dutch salted herring is a delicious delicacy. The salted herring we eat upside down with pieces of raw onions. On this image we see the herring in a roll, with the fishtail straight up. The outside is shiny with soft pink and silver shiny gloss. A very unique styling of a herring. Very nice with the deep black background and reflection dark surface. Just a beautiful picture and very luxery. Its made with flash lights.
A nice glossy print will be awesome at the fishmarket but also lovely in the kitchen or outdoorkitchen.

Dit werk wordt aangeboden door Corrine Ponsen

Ik hou van reizen en tuinieren en dat combineer ik het liefst met fotografie.
I love traveling and gardening and its great to combinate that with photography.

Meer weten over Corrine Ponsen?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Sandra
    Nederland
    3 / 5

    Ben heel tevreden met mijn foto.Is een echte blikvanger.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2013
    Esther
    Nederland
    4.5 / 5

    2 keer een topervaring.
    Via VT Wonen aan dit mooie bedrijf gekomen. Inmiddels twee mooie "werken aan de muur". Service is top, zo ook de nette levering. Echt waar voor je geld. Veel keuze en diversiteit, een echte aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Cees
    Nederland
    5 / 5

    Correct behandeld. Snelle afhandeling van mijn bestelling.
    Heb helaas nog geen foto gemaakt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Erica
    Nederland
    4.5 / 5

    Prima x 10
    Zeer klantvriendelijk, via diverse mails word je volledig op de hoogte gehouden van het productieproces van je bestelling. Heel goed ingepakt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Monique
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    Snelle communicatie...meedenkend..geweldige service..mijn complimenten. Zeer blij met mn aankoop

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    Gino
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden
    gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    Anne Mombarg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    William
    Nederland
    5 / 5

    uitstekend
    Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    Iwona
    Nederland
    5 / 5

    Ik ben héél tevreden met deze fotoprint, de kwaliteit is super! De kleuren komen er mooi uit net zoals op het beeldscherm te zien was.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Gerdie
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Ciska Postema
    Nederland
    5 / 5

    We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
    Marjolijn
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
    We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Nieuwe haring van Corrine Ponsen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
67,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden