Nested | Center | 04x03 | N=02 | Random #10 | RGBY van Gerhard Haberern

Werkcode: 535 766 Kopieer de werkcode

Gerhard Haberern profielfoto Centraal geplaatste vierkante stroken, matrix 04x03, aantal nesten N=2, willekeurig #10, middens rood, groen, blauw, geel

Dit werk wordt aangeboden door Gerhard Haberern

Ik hou me bezig met constructieve graphics.

Ik ben waarschijnlijk een van de vele onbekende pioniers op het gebied van computer graphics. Grafiek met een "ph", ik sta erop.

Al op school was mijn studentenwerk constructief. Het werk daarna was voornamelijk met inkt, liniaal en kompas. Slechts kortstondig had ik ook met kleur gebouwd. Later alleen nog met inkt, in zwart-wit.

Sinds mijn eerste programmeercursus in de zomer van 1975 - kort nadat ik met mijn natuurkundestudie was begonnen - had ik mijn eerste werken geprogrammeerd. In die tijd, ponskaarten. Het uitvoermedium was lettertypegrafiek op eindeloze papierbanen.

In de loop van de tijd moest ik mijn werk in verschillende programmeertalen maken. In het begin in Fortran, later in Postscript, Pascal en tenslotte in PHP.

De programmering gebeurde in verschillende computercentra (in het geheim op cursusnummers), bijvoorbeeld in het Universitair Computercentrum Heidelberg, Mannheim, Mainz. Ik had een paar jaar lang een betaalde rekening in Heidelberg. Sinds enkele jaren heb ik deze rekencapaciteit onder mijn persoonlijke bureau.

Mijn huidige werk is alleen beschikbaar als programmacode, of als PDF- of PNG-grafiek. Vanaf het begin zijn er plotterwerken (inkt- en rasterplotter).

Met Digital Printers is er nu de mogelijkheid om mijn werk op verschillende media te printen. Deze kunnen dus door het publiek worden gekocht.

Meer weten over Gerhard Haberern?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    J
    Nederland
    5 / 5

    ziet er uit zoals op de site
    Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Naomi
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
    L. van den Assem
    Nederland
    5 / 5

    Aanbeveling Werk aan de muur
    Zeer tevreden! Bestelling was goed verpakt; snelle levering. Prachtig werk hangt nu aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Hans
    Nederland
    5 / 5

    Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
    Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Emke
    Nederland
    5 / 5

    Absoluut het wachten waard!
    De contacten met de mensen van Werk aan de muur waren hartelijk en positief. De werken die ik heb uitgekozen zijn nog leuker dan in de catalogus. Ik geniet <3

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Elvira
    Nederland
    5 / 5

    Alles heel goed geregeld
    Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Marielle
    Nederland
    5 / 5

    Super klachtafhandeling!!
    Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Centrum van Alphen
    Nederland
    5 / 5

    Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
    Leny Berben
    Nederland
    5 / 5

    Mooie collectie
    Ruime keus, fijn dat je met een app kunt kijken Hoe het uitziet. Bezorging is goed verzorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Peter
    Nederland
    4.5 / 5

    Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Eddie
    Nederland
    5 / 5

    Perfect
    Mooi kunstwerk, volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering. Levering ook volgens afspraak. Kortom aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Bimvos
    Nederland
    4 / 5

    Adembenemend
    Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Nested | Center | 04x03 | N=02 | Random #10 | RGBY van Gerhard Haberern als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
127,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden