New York 1935

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 457

Timeview Vintage Images over New York 1935

Deze foto laat mooi zien dat Manhattan zeventig jaar geleden ook al aardig de lucht in was geschoten. Chrysler Building, gebouwd in 1930 als hoofdkantoor van de automobieltycoon Walter Chrysler, was vier maanden lang het hoogste gebouw van New York. In 1931 werd het voorbijgestreefd door Empire State Building, dat hiervoor speciaal een extra top toevoegde. Chrysler Building is nog wel steeds het hoogste bakstenen gebouw ter wereld. Het dankt zijn populariteit vooral aan de markante koepel, die 's avonds nog meer opvalt door de uitgekiende verlichting. De foto is genomen vanaf de grote concurrent. Op de achtergrond zien we de East River, met wat nu Roosevelt Island heet, en de Queensboro Bridge, die Manhattan verbindt met Queens. Een prachtige foto voor iedereen die van de Big Apple houdt. En wie doet dat niet? (Collectie Timeview, USA, New York Chrysler Building 1940s)
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor New York 1935 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

New York 1935 van Timeview Vintage Images

Koop de foto New York 1935 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 457
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden