New York City - Vrijheidsbeeld - USA

New York City - Vrijheidsbeeld - USA van Maurits Simons Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 127937

New York City - Vrijheidsbeeld - USA van Maurits Simons Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Het Vrijheidsbeeld (Engels: Statue of Liberty) is een standbeeld in de New York Bay. Het beeld staat symbool voor de vrijheid, een van de kernwaarden van de Verenigde Staten, en geldt bovendien als een teken van verwelkoming van iedereen: terugkerende Amerikanen, gasten en immigranten. Het 46 meter hoge beeld (93 meter als de sokkel wordt meegerekend) met een gewicht van 225 ton was een geschenk van Frankrijk ter ere van het eeuwfeest van de Onafhankelijkheidsverklaring en ook als teken van vriendschap. Op de plaquette in haar linkerhand staat "JULY IV MDCCLXXVI", de datum (4 juli 1776) van de verklaring in Romeinse cijfers.

Over Maurits Simons Fotografie

My real name is Maurits Simons, I am from Amsterdam, the Netherlands. I am still a beginner photographer. I first started taking photos in 2009, when I started backpacking in Australia for an half a year. Since then I have been to beautiful places in the world and I would like to share that with you!Gear:- Nikon D7000- AF-S NIKKOR 35mm 1:1.8GAF- NIKKOR 50mm 1:1.8D- GoPro Hero 3+Contact: maussuamstudios@gmail.com

Alle werken