New York Hoogbouw (Zwart-Wit)

New York Hoogbouw (Zwart-Wit) van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 44377

New York Hoogbouw (Zwart-Wit) van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
New York Hoogbouw (Zwart-Wit) van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

New York, een uitzicht zoals je dat verwacht. Kilometers wandelend door het hart van Manhanttan in deze indrukwekkende stad, geven je af en toe het gevoel opgesloten te zijn tussen al die stenen. Dit gevoel wordt vaak nog versterkt door de massa's aan mensen en een kakofonie aan geluiden van voorbij razend verkeer. Maar de karakteristieke hoogbouw is te bijzonder om dat links te laten liggen. Het veranderende licht op de gebouwen geeft steeds weer nieuwe uitzichten. Met mijn hoofd ver achterover gebogen laat ik de hoogte eens goed op mij inwerken. Genieten! Dit is New York zoals ik dat al als kind in gedachten had.

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken