New York Skyline - Manhattan Bridge and Brooklyn Bridge 2016 (1)

van Tux Photography

- Werkcode: 218 424

Tux Photography over New York Skyline - Manhattan Bridge and Brooklyn Bridge 2016 (1)

Deze foto van de skyline van Manhattan Bridge en de Brooklyn Bridge heb ik gemaakt op een avond in mei 2016. Tussen de staander van de Manhattan Bridge is de toren van het nieuwe World Trade Center te zien, de Freedom Tower.
New York Skyline - Manhattan Bridge and Brooklyn Bridge 2016 (1) vind je in de categorieën Architectuur, Brooklyn, Brooklyn Bridge, Bruggen, Contemporary, Fotografie, Manhattan, Manhattan Bridge, Modern, New York, Noord Amerika, Skyline, Stedelijke landschappen en Steden.
Tux Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Als fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken van Tux Photography


Meer weten over Tux Photography?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor New York Skyline - Manhattan Bridge and Brooklyn Bridge 2016 (1) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

New York Skyline - Manhattan Bridge and Brooklyn Bridge 2016 (1) van Tux Photography

Koop de foto New York Skyline - Manhattan Bridge and Brooklyn Bridge 2016 (1) van Tux Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 218 424
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden