New York Tigers

New York Tigers van Kyra Verboord

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

New York Tigers van Kyra Verboord

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 566037
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
160 gratis verzending!

Omschrijving

De daken van New York, beelden de top van succes uit. Als je succes wilt halen in je leven dan moet sterk en onverwoestbaar zijn, zoals een tijger. Met dit Artwork wil ik mensen inspireren en motiveren om te vechten voor hun doelen/dromen.

Over Kyra Verboord

Kyra Verboord profielfotoHi, ik ben Kyra Verboord en designer van artworks. Mijn artworks zijn verrassend, kleurrijk en uniek. Ik maak gebruik van verschillende technieken: fotografie en illustratie. Dit zorgt voor een bijzondere beleving, waarbij je je in een wonderlijke wereld waant. Nieuwsgierig geworden hoe dit eruit ziet? Kijk dan mijn werk op Werkaandemuur.

Het idee om artworks te maken is ontstaan tijdens het nemen van foto’s. Tijdens mijn studie mediavormgeving art & design, wilde ik graag in mijn vrije tijd meer leren over fotografie en de grafische computerprogramma's. Ik bedacht mijn eigen projecten en leerde zo meer over fotografie of grafisch vormgeven. Ik ontwikkelde al snel een voorliefde voor het fotograferen op events en werd op sommige plekken zelfs de vaste fotograaf. Zo startte ik als zzp’er: Kyra Mediadesign.

Wanneer op een events bezig was, wilde ik altijd meer uit de foto’s halen. Bijvoorbeeld door er illustraties in te verwerken. Fotografie draait voor mij om het vertellen van een verhaal en niet alleen om een mooi beeld maken. Ik kijk dus altijd hoe ik meer verhaal of beleving aan het beeld kan toevoegen.

Ik verwerk illustraties in foto’s van dj’s die ik had geschoten bij evenement. Zo krijg je nieuwe unieke beelden. En het bleef niet alleen bij foto’s van events. Ik creëerde ze ook een kerst-fotoshoot, waarbij de achtergrond een illustratie was die ikzelf heb ontworpen.

Mijn kracht is het combineren van illustratie en fotografie. Artworks is voor mij de

Alle werken