Nieuw Amsterdam 1959

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 511

Timeview Vintage Images over Nieuw Amsterdam 1959

Nederlands erfgoed, in 1959 gefotografeerd aan de kade van New York: het stoomschip Nieuw-Amsterdam II, gebouwd voor de Rotterdamse Holland-Amerika Lijn. De HAL was bijna een eeuw lang de snelste manier om van Nederland in de Verenigde Staten te komen. En eventueel weer terug. De Nieuw-Amsterdam was het vlaggenschip van zijn tijd, en volgens velen het mooiste Nederlandse passagiersschip ooit gebouwd. Stel je voor: deze imponerende boeg als kunstwerk boven jouw bank! (Collectie Timeview: Floating Things, Nieuw Amsterdam 1959)
Nieuw Amsterdam 1959 vind je in de categorieën 1950-1959, Cruise, Fotografie, Havens, New York, Noord Amerika, Rotterdam, Woonstijl Vintage, emigrate en photo.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Nieuw Amsterdam 1959 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Nieuw Amsterdam 1959 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Nieuw Amsterdam 1959 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 511
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden