Nieuw Amsterdam 1959

Nieuw Amsterdam 1959 van Timeview Vintage Images

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Nieuw Amsterdam 1959

van Timeview Vintage Images

Nieuw Amsterdam 1959 van Timeview Vintage Images

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323511
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Nederlands erfgoed, in 1959 gefotografeerd aan de kade van New York: het stoomschip Nieuw-Amsterdam II, gebouwd voor de Rotterdamse Holland-Amerika Lijn. De HAL was bijna een eeuw lang de snelste manier om van Nederland in de Verenigde Staten te komen. En eventueel weer terug. De Nieuw-Amsterdam was het vlaggenschip van zijn tijd, en volgens velen het mooiste Nederlandse passagiersschip ooit gebouwd. Stel je voor: deze imponerende boeg als kunstwerk boven jouw bank! (Collectie Timeview: Floating Things, Nieuw Amsterdam 1959)

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview Vintage Images profielfotoTimeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken