Nieuwe verbindingen maken

Nieuwe verbindingen maken van Nina IoKa

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Nieuwe verbindingen maken

van Nina IoKa

Nieuwe verbindingen maken van Nina IoKa

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 800699
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 gratis verzending!

Omschrijving

Dit werk doet denken aan zenuwuiteinden en de ruimte daartussen (synpas) waarin de prikkel wordt overgebracht van de ene naar de andere zenuwcel.

Het mooie van abstracte kunst is dat je brein als het ware "op het verkeerde been" wordt gezet.

Ons brein, ons denken zal als eerste datgene wat het waarneemt vergelijken met herinneringen en eerder opgeslagen beelden.

Wanneer er geen "match" te vinden is, gaan de zenuwcellen nieuwe verbindingen maken, omdat het beeld onbekend is. Dat effect zorg voor een herbedrading van het bein, waardoor er een bredere "kijk" en waarneming mogelijk is.

Dit werk wordt aangeboden door Nina IoKa

Nina IoKa profielfotoIk ben een intuïtief kunstenaar en ik maak intuïtieve fotokunst en schilderijen.

Ik hou van de natuur, de elementen en alles wat daarbij hoort. Ik ben gefascineerd door het (zon)licht en daar maak ik foto's van wanneer ik voel dat er een speciale energie aanwezig is. Daarna bewerk ik de foto en maak er een kunstwerk van.

Alle werken hebben een specifieke sfeer en energetische uitstraling.

Daarnaast maak ik ook intuïtieve schilderijen. Alles gaat op gevoel en ik laat het stromen, zonder van tevoren te bedenken wat het moet worden. Vaak komen er dan allemaal onverwachte dingen tevoorschijn. Heel verrassend en daar gaat het voor mij om.

Ik heb er de uitleg bijgezet zoals ik het zag toen ik het betreffende kunstwerk maakte. De boodschappen zijn vaak van spirituele aard. Maar het kan natuurlijk zijn dat mijn werk heel anders op je overkomt. Dat vind ik ook het leukste, de vrijheid van interpretatie.

Ik hoop dat jullie net zo genieten van mijn werken als ik tijdens het maken had. Het foto bewerken en schilderen gaat altijd intens en ik hoop jullie mee te voeren in wat ik ervaarde tijdens het proces van creëren.

Veel kijkplezier!

Nina

Alle werken