Nieuwegracht, Trans en Pausdam in Utrecht (2)

Nieuwegracht, Trans en Pausdam in Utrecht (2) van Donker Utrecht

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Nieuwegracht, Trans en Pausdam in Utrecht (2) van Donker Utrecht

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 59702
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
149 gratis verzending!

Omschrijving

Op de voorgrond in de gracht zie je een deel van het (bewegende) lichtkunstwerk van Jacqueline Verhaagen, getiteld Tender Echos. De naam van de brug is Pausdambrug.

Daarachter een deel van het lichtkunstwerk Pausdam van Jan Hein Daniëls en Willem Hoebink, in het kopgebouw van Trans 10. Het andere deel is in Paushuize (helemaal rechts).

Trajectum Lumen is een lichtkunstroute door de Utrechtse binnenstad.

Deze foto is gemaakt in de avondschemering van 7 juli 2013.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

Op www.facebook.com/donkerutrecht plaats ik iedere dag een nieuwe foto. Zie je daar een foto die je graag aan je muur wilt maar niet in de Werk aan de Muur shop staat? Mail dan even naar info@donkerutrecht.nl of bericht me via facebook.

DONKER UTRECHT IN UW BEDRIJF?

www.werkaandemuur.nl/donkerutrecht

Over Donker Utrecht

Donker Utrecht profielfotoDonker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken