Nieuwsgierige koe

Nieuwsgierige koe van Peter Moerman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Nieuwsgierige koe van Peter Moerman thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 61260

Nieuwsgierige koe van Peter Moerman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Nieuwsgierige koe van Peter Moerman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Koeien zijn van nature nieuwsgierige dieren. Ga naar een weiland en al gauw komen ze kijken wat je aan het doen bent. Met een groothoeklens bereik je dan op 10cm afstand leuke resultaten. Deze foto ontlokt mij wel een glimlach. Ook bij jou, dan is dit misschien wel de juiste foto voor bij jou aan de muur.

Over Peter Moerman

Peter Moerman profielfotoPeter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. Op zijn blog op de website https://www.petermoerman.nl doet hij regelmatig verslag van zijn activiteiten. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en regelmatig over fotografie te praten binnen de Fotogroep Zoetermeer waarvan hij lid is.

Alle werken