Night Hawk

van Jochem van der Blom

- Werkcode: 185992

Jochem van der Blom over Night Hawk

Portret van een RAF gevechtspiloot en zijn zuurstofmasker
Night Hawk vind je in de categorieën Blauw, Bril, D750, Europa, Fotografie, Geschiedenis, Jochem van der Blom, Masker, Militair Museum, Museum, Nationaal Militair Museum, Nederland, Nikon Corporation, Piloot, Popart, Royal Air Force, Tamron SP24/70mm f2.8 DI VC USD, Tweede Wereldoorlog, Utrecht (provincie), Winter, Zuurstofmasker en 2015.
Jochem van der Blom profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jochem van der Blom

Gepassioneerd fotograaf met een sterke voorkeur voor landschapsfotografie in al zijn vormen. Van weidse vergezichten tot nachtelijke stadslandschappen met lange sluitertijden. Naast landschapsfotografie heeft macro fotografie ook mijn interesse. Mijn insteek van fotografie is het creëren van een beeld. Een beeld dat niet perse een moment opname hoeft te zijn maar een beeld dat lekker kijkt en intrigeert op mijn manier. Hopelijk intrigeert mijn beeld u net zo als dat het mij doet.

Alle werken van Jochem van der Blom


Waarom je kiest voor Night Hawk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Night Hawk van Jochem van der Blom

Koop de foto Night Hawk van Jochem van der Blom op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 185992
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.