Noordelijke IJszee

van Ruud van der Lubben

- Werkcode: 125 835

Ruud van der Lubben over Noordelijke IJszee

Uitkijken over een koude IJszee in Noordelijk IJsland
Noordelijke IJszee vind je in de categorieën Fotografie, Het Noorden, IJsland, Landschappen, Natuur en Weer, Natuurgebieden, Noordelijk halfrond en reisfotografie.
Ruud van der Lubben profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruud van der Lubben

Als freelance fotograaf ben ik inmiddels al weer een aantal jaren actief, voornamelijk in en rond Almere en Flevoland. In totaal ben ik al ruim 35 jaar bezig met eerst analoge en tegenwoordig ook digitale fotografie. Naast mijn werk als fotograaf op het gebied van nieuws, sport en reportage, geef ik ook workshops en voordrachten, waar door de enorme vlucht die de digitale fotografie over de afgelopen jaren genomen heeft, veel behoefte aan is.Een groot deel van mijn vrije werk bestaat uit straatfotografie, waarbij mijn grote voorbeelden de Franse fotografen Henri Cartier Bresson en Robert Doisneau zijn.De apparatuur waarmee ik werk bestaat voor het grootste deel uit Fuji Camera?s en objectieven. Alhoewel de kwaliteit van de fotografie niet alleen maar hiervan afhankelijk is, is dit nu eenmaal het merk waarmee ik zéér vertrouwd ben.

Alle werken van Ruud van der Lubben


Waarom je kiest voor Noordelijke IJszee op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Noordelijke IJszee van Ruud van der Lubben

Koop de foto Noordelijke IJszee van Ruud van der Lubben op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 125 835
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.