Noorderlicht, Poollicht of Aurora Borealis in de nachtelijke hemel boven het eiland Senja in Noord N

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 300 800

Sjoerd van der Wal over Noorderlicht, Poollicht of Aurora Borealis in de nachtelijke hemel boven het eiland Senja in Noord N

Noorderlicht, Poollicht of Aurora Borealis in de nachtelijke hemel boven het eiland Senja in Noord Noorwegen. Er liggen met sneeuw bedekte bergen in de achtergrond en het water van de Noorse Zee reflecteert het licht in de voorgrond. Maanlicht verlicht het met sneeuw bedekte landschap.
Noorderlicht, Poollicht of Aurora Borealis in de nachtelijke hemel boven het eiland Senja in Noord N vind je in de categorieën Bergen, Fotografie, Groen, Maan, Modern, Noord (windstreek), Noordpoolgebied, Noorwegen, Sneeuw, Tromsø en Winter.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Noorderlicht, Poollicht of Aurora Borealis in de nachtelijke hemel boven het eiland Senja in Noord N op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Noorderlicht, Poollicht of Aurora Borealis in de nachtelijke hemel boven het eiland Senja in Noord N van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Noorderlicht, Poollicht of Aurora Borealis in de nachtelijke hemel boven het eiland Senja in Noord N van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 300 800
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden