Noorderlicht boven de vuurtoren van Slettnes

van Kai Müller

- Werkcode: 868 255

Kai Müller over Noorderlicht boven de vuurtoren van Slettnes

De noordelijkste vuurtoren op het vasteland staat in Slettnes (Noord-Noorwegen) hier met noorderlicht
Noorderlicht boven de vuurtoren van Slettnes vind je in de categorieën Fotografie, Noorderlicht, Nordlicht II, Slettnes fyr en Vuurtorens.
Kai Müller profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kai Müller

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de schoonheid van de omgeving en de wilde geest van de dierenwereld. Mijn liefde voor natuur- en wildfotografie begon echter een paar jaar geleden na een reeks reizen in verband met mijn ontwerpstudies. Ik voelde de behoefte om de schoonheid die ik had gezien te documenteren...
Mijn doel is om de schoonheid en dynamiek van het Noordpoolgebied in zijn verschillende vormen te presenteren. Fotografie is mijn manier om terug te keren naar een intieme ontmoeting, fysieke verbinding en willekeurige processen.
Ik ben echt gepassioneerd in dit streven om de visuele schoonheid van de natuurlijke wereld over te brengen en hoop dat de kijkers van mijn werk de prachtige complexiteit van deze planeet zullen waarderen en helpen om deze te behouden.

Alle werken van Kai Müller


Waarom je kiest voor Noorderlicht boven de vuurtoren van Slettnes op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Noorderlicht boven de vuurtoren van Slettnes van Kai Müller

Koop de foto Noorderlicht boven de vuurtoren van Slettnes van Kai Müller op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 868 255
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.