Noorderlicht boven de vuurtoren van Slettnes

Noorderlicht boven de vuurtoren van Slettnes van Kai Müller

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Noorderlicht boven de vuurtoren van Slettnes

van Kai Müller

Noorderlicht boven de vuurtoren van Slettnes van Kai Müller

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 868255
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

De noordelijkste vuurtoren op het vasteland staat in Slettnes (Noord-Noorwegen) hier met noorderlicht

Dit werk wordt aangeboden door Kai Müller

Kai Müller profielfotoZolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de schoonheid van de omgeving en de wilde geest van de dierenwereld. Mijn liefde voor natuur- en wildfotografie begon echter een paar jaar geleden na een reeks reizen in verband met mijn ontwerpstudies. Ik voelde de behoefte om de schoonheid die ik had gezien te documenteren...
Mijn doel is om de schoonheid en dynamiek van het Noordpoolgebied in zijn verschillende vormen te presenteren. Fotografie is mijn manier om terug te keren naar een intieme ontmoeting, fysieke verbinding en willekeurige processen.
Ik ben echt gepassioneerd in dit streven om de visuele schoonheid van de natuurlijke wereld over te brengen en hoop dat de kijkers van mijn werk de prachtige complexiteit van deze planeet zullen waarderen en helpen om deze te behouden.

Alle werken