Noorderlicht in de nacht boven de Lofoten in Noord-Noorwegen

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 355 417

Sjoerd van der Wal over Noorderlicht in de nacht boven de Lofoten in Noord-Noorwegen

Noorderlicht, poollicht of Aurora Borealis in de nachtelijke hemel boven de Lofoten-eilanden in Noord-Noorwegen. Heldere lichtbundel die oprijst uit de hoge sneeuw en met ijs bedekte toppen in de verte.
Noorderlicht in de nacht boven de Lofoten in Noord-Noorwegen vind je in de categorieën Astronomie, sterren en de ruimte, Aurora Polaris, Fotografie, Groen, Lofoten, Nachtfotografie, Natuur en Weer, Noorderlicht, Noordpoolgebied, Noorwegen, Scandinavië, Winter en Zonsondergang.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Noorderlicht in de nacht boven de Lofoten in Noord-Noorwegen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Noorderlicht in de nacht boven de Lofoten in Noord-Noorwegen van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Noorderlicht in de nacht boven de Lofoten in Noord-Noorwegen van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 355 417
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden