Noordermolen Noorddijk Groningen van Marga Vroom

Werkcode: 1 042 149 Kopieer de werkcode

Marga Vroom profielfoto De Noordermolen staat aan de Noorddijkerweg in Noorddijk, gemeente Groningen en ligt in het natuurgebied van Kardinge. Het is een achtkante molen van het type grondzeiler gebouwd als poldermolen met vijzel om de Noorderpolder te bemalen. Het bouwjaar van deze molen is 1888 en hij kwam ter vervanging van de in dat jaar afgebrande molen uit 1864. Eigenaar van de molen was jarenlang de Molenstichting Hunsingo en Omstreken, de huidige eigenaar is Stichting De Groninger Poldermolens.
De molen ligt in het natuurgebied van Kardinge iets ten noordwesten van de stad Groningen. Leuk aan deze streek rond de Noordermolen is dat de bermen hier ingezaaid worden met allerlei bloemen. Ook zijn er mooie fiets en wandelpaden. De molen staat wat achteraan in het veld en wordt omringd door slootjes, fietspaden en landerijen.

Dit werk wordt aangeboden door Marga Vroom

Mijn passie voor het fotograferen begon al vroeg in mijn jeugd, later ben ik me meer gaan ontwikkelen. In 2008 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de fotografie. Mijn passie is het maken van landschapsfoto’s op de momenten van de dag waarop het licht het mooist is. In de ochtend of avond ergens in alle rust in de natuur staan om bijvoorbeeld een mooi kerkje of molen in het landschap te fotograferen geeft mij veel rust. Dit probeer ik in mijn foto's terug te laten zien.

Meer weten over Marga Vroom?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Bert
Nederland
4.5 / 5

Goed,snel en mooi.
Onze derde bestelling nu. Kwalitatief hoogwaardig en snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Brigitte Meijer
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit gemakkelijk in elkaar te zetten en heel veel keus. Blij met mijn niet meer saaie muren!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Anita Kroes
Nederland
5 / 5

Ons prachtige kunstwerk had schade geleden tijdens het vervoer. Fantastisch snel en buitengewoon coulant opgelost!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Emke
Nederland
5 / 5

Absoluut het wachten waard!
De contacten met de mensen van Werk aan de muur waren hartelijk en positief. De werken die ik heb uitgekozen zijn nog leuker dan in de catalogus. Ik geniet <3

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
FCO SECURITY
Nederland
5 / 5

Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Niels
Nederland
4 / 5

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
J
Nederland
5 / 5

Leveren mooi werk af. Goed en prettig bereikbaar. Snelle afhandeling en voelde me echt klant waar ze veel moeite voor deden. Toppie!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Createuniquemakeithome
Nederland
5 / 5

Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Antoine
Nederland
4.5 / 5

Goed meegedacht, snelle levering en prima materiaal

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Petra
Nederland
4.5 / 5

De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Noordermolen Noorddijk Groningen van Marga Vroom op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
138,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden