Noordzee storm golven. van Jan Brons

Werkcode: 161 046 Kopieer de werkcode

Jan Brons profielfoto Noordzee storm golven.

Sterke winden van de Noordzee stuwen de golven steeds hoger en verder naar het strand en veroorzaken machtige brekende golven in de ondiepere wateren van de kust. Zeemeeuwen vliegen net boven de toppen van de golven op zoek naar voedsel. We hebben hier te maken met een woeste zee.

Foto in Zwart / Wit.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Brons

Of ik nu de schoonheid van een zonsondergang boven de oceaan vastleg of een ingewikkelde tekening van een bloem maak, ik word voortdurend geïnspireerd door de wereld om mij heen en de eindeloze mogelijkheden van kunst. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om mijn werk met anderen te delen en hoop nog jaren door te gaan met het verkennen en creëren van kunst.

Meer weten over Jan Brons?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Esther Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Een absolute aanrader!
Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
Kim Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goed geregeld
Veel keuze in afbeeldingen en materialen, netjes verpakt en snel verstuurd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Marga Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

super kwaliteit
We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Sandra Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Arjan Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en goede kwaliteit!
Voor een schilderij in het trappenhuis hebben we bij Werkaandemuur.nl een keuze gemaakt uit een zeer ruim aanbod. Prettige website, goede kwaliteit en de levering is goed verlopen. het schilderij hangt schitterend!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Katy Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prettig
Duidelijke mail over je bestelling. Goed te bereiken. Netjes verpakt en een heel mooi schilderij

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Truus Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
Tijdens het vervoer was er een beschadiging opgetreden. Dit is door Werkaandemuur keurig en netjes opgelost. Met als resultaat dat wij nu een pracht van een kunstwerk in onze woonkamer hebben hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023
Gerald Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

zeer professioneel, adequaat en pro-actief
op zeer korte termijn een zeer mooie bestelling geleverd middels korte en persoonlijke communicatielijnen !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Secretariaat It Deelshus Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
U. Holwerda Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Ronald Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
DIANE. Smits Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Leuk aan de muur en zeker niet te duur
Al zoekende ,naar iets van kleur aan de muur.kwamen we bij werk aan de muur uit. Wat een leuke schilderijen hebben ze daar. Top . Gaan we de volgende keer zeker weer bezoeken. Gr Peter en Diane Smits

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Noordzee storm golven. van Jan Brons op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden