North American F-86K "Kaasjager" Q-305. van Jaap van den Berg

Werkcode: 797 088 Kopieer de werkcode

Jaap van den Berg profielfoto North American F-86K "Kaasjager" Q-305.

North American F-86K "Kaasjager" tentoongesteld op het platform van het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg in augustus 2020.

Eind 1955 werd de eerste serie van in totaal 63 F-86K’s geleverd aan de Koninklijke Luchtmacht. De gehele serie waarvan de laatste twee door Fiat afgeleverd werden, was in april 1957 compleet. De squadrons 700, 701 en 702 werden met het toestel uitgerust en waren gestationeerd op de Vliegbases Soesterberg en Twente. In 1959 ging ook 700 naar de Vliegbasis Twente. Ze kregen de registraties Q-237 t/m Q-350 en Q-875 t/m Q-902. De F-86K’s zijn tot 1964 in gebruik geweest. In ons land was de F-86K bekend onder de bijnaam "Kaasjager".

De F-86K van het NMM met registratie Q-305 is nooit in dienst geweest bij de Koninklijke Luchtmacht. Het toestel is afkomstig van de Italiaanse luchtmacht. In 1973 kwam het toestel in bezit van het Militaire Luchtvaartmuseum in Soesterberg.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Ik ben Jaap van den Berg en woon in Den Haag. Ik ben een hobby fotograaf en in mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om vooral vliegtuigen te fotograferen. De passie voor de vliegtuigen heb ik al sinds mijn jeugd. Militaire vliegtuigen hebben de grootste aantrekkingskracht op mij, maar ook passagiersvliegtuigen mag ik graag naar kijken.

Voor het fotograferen van vliegtuigen heb ik vanaf 2011 diverse mooie reizen mogen maken. Naast vliegtuigen vind ik het ook leuk om foto’s te maken van landschappen, zeeschepen en hijskranen.

Tot 2021 plaatste ik mijn foto’s op mijn Facebookpagina. In april 2021 heb ik mijn webshop bij https://www.werkaandemuur.nl geopend. Ik hoop dat de mensen die mijn foto’s de moeite waard vinden en bestellen er met heel veel plezier iedere dag naar kunnen kijken en ervan mogen genieten.

De foto's die ik publiceer in de webshop worden beperkt nabewerkt in Adobe Lightroom. Met bewerken bedoel ik: een foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

De foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat er zo min mogelijk ruis zichtbaar is. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik in de nabewerking het ruisniveau in de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Meer weten over Jaap van den Berg?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Wina
    Nederland
    5 / 5

    Kan niet beter!
    Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Nelleke van Gerv
    Nederland
    4.5 / 5

    helemaal top
    goede service, heel mooi werk . Zeer tevreden .

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Lia
    Nederland
    4.5 / 5

    Top aankoop!
    Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    Createuniquemakeithome
    Nederland
    5 / 5

    Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Sef van Gurp
    Nederland
    5 / 5

    Helaas zat er bij de levering stof achter het glas. Het schilderij is gratis opgehaald en de stof is verwijderd. Prima service

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2021
    Fred
    Nederland
    5 / 5

    Bedrijf heeft een grote collectie en alle mogelijke maten. Met de app krijg je een goed beeld vooraf hoe het geselecteerde werk op je muur uitkomt. Zeer klantvriendelijk, dit kunnen ervaren in het vervroegen van de leverdatum en assistentie na levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Charlotte
    Nederland
    5 / 5

    Super service en product
    Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Hanny
    Nederland
    5 / 5

    Veel keus. Daardoor mooi werk kunnen kiezen geheel in juiste kleuren. Snelle levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
    Jessica van Hoof
    Nederland
    5 / 5

    Super service en mooi canvas!
    Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Jacklyn
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekend kwaliteit en customer service
    Wegens een misloop met de verpakking, een deel van onze frame was beschadigd. Dit was binnen no time op gelost. We zijn heel blij met de kwaliteit van de doek en de kleurrijkheid van de kunst

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023
    maelvis maelvis
    Nederland
    5 / 5

    Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
    Jenkykat
    Nederland
    5 / 5

    Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto North American F-86K "Kaasjager" Q-305. van Jaap van den Berg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden