Northern Wheatear, Cowberry and Silver-washed Fritillary and Long-legged Fly from the Natural Histor

van Studio POPPY

- Werkcode: 877 570

Studio POPPY over Northern Wheatear, Cowberry and Silver-washed Fritillary and Long-legged Fly from the Natural Histor

Tapuit, vossebes en zilvergewassen parelmoervlinder en hoogpootvlieg uit het natuurhistorisch kabinet van Anna Blackburne (1768) schilderij van James Bolton.

James Bolton werd geboren in de buurt van Warley in de West Riding of Yorkshire in 1735, de zoon van William Bolton, een wever. James volgde aanvankelijk het vak van zijn vader, maar werd later een autodidactische tekenleraar en uiteindelijk een tollenaar in zijn geboortedorp Warley.[1] Hij trouwde in 1768 met Sarah Blackburn en het echtpaar kreeg vier kinderen. Hij en zijn familie woonden hun hele leven in de omgeving van Halifax.[2]

James en zijn oudere broer, Thomas Bolton (1722-1778), waren fervente natuuronderzoekers, Thomas met een bijzondere interesse in entomologie en ornithologie. Edward Donovan noemde de libel Cordulegaster boltonii naar een exemplaar verzameld door Thomas Bolton.[3] De twee broers droegen bij aan de sectie over natuurlijke historie in The History and Antiquities of the Parish of Halifax in Yorkshire, gepubliceerd in 1775 door John Watson.[2] James Bolton ontwikkelde zijn interesse vervolgens verder door het schrijven of illustreren van een aantal belangrijke natuurhistorische boeken.
Northern Wheatear, Cowberry and Silver-washed Fritillary and Long-legged Fly from the Natural Histor vind je in de categorieën 1700s, Bloemen & Planten, Creative Commons, Schilderijen, cc0 en cowberry.
Studio POPPY profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Studio POPPY

Nicoline heeft gestudeerd aan de kunstacademie van Groningen. In 2011 is Studio POPPY opgericht en ontwerpt zij drukwerk en muurdecoraties. Studio POPPY is gevestigd in hartje Amsterdam.

Alle werken van Studio POPPY


Meer weten over Studio POPPY?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Northern Wheatear, Cowberry and Silver-washed Fritillary and Long-legged Fly from the Natural Histor op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Northern Wheatear, Cowberry and Silver-washed Fritillary and Long-legged Fly from the Natural Histor van Studio POPPY

Koop dit schilderij Northern Wheatear, Cowberry and Silver-washed Fritillary and Long-legged Fly from the Natural Histor van Studio POPPY als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 877 570
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.