Northrop NF-5B Freedom Fighter van de Koninklijke Luchtmacht tentoongesteld op het platform van het

van Jaap van den Berg

- Werkcode: 797089

Jaap van den Berg over Northrop NF-5B Freedom Fighter van de Koninklijke Luchtmacht tentoongesteld op het platform van het

Northrop NF-5B Freedom Fighter van de Koninklijke Luchtmacht tentoongesteld op het platform van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg, augustus 2020.

De Northrop F-5 Freedom Fighter is een lichte jachtbommenwerper van Amerikaans ontwerp. Het toestel werd ontworpen en gebouwd door de Northrop.

In Canada werden in licentie de 75 NF-5A-jachtbommenwerpers en 30 NF-5B-trainers (tweezitter) ten behoeve van de Koninklijke Luchtmacht gebouwd. Deze toestellen waren gelijk aan de Canadese CF-5A en D types maar hadden wat meer vermogen. Zij kregen respectievelijk de Nederlandse registratienummers "K-3001" tot en met "K-3075" (voor de NF-5A’s) en "K-4001" tot en met "K-4030" (voor de NF-5B’s).
Northrop NF-5B Freedom Fighter van de Koninklijke Luchtmacht tentoongesteld op het platform van het vind je in de categorieën Fotografie, Koninklijke Luchtmacht, Militair luchtvaartuig, Nationaal Militair Museum, Northrop, Northrop F-5, Nostalgie, Soesterberg, Straaljager, Tentoonstelling en Vliegtuigen.
Jaap van den Berg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Ik ben Jaap van den Berg, woon in Den Haag en fotografie is sinds een jaar of 10 een grote hobby van mij. Een andere grote hobby zijn vliegtuigen. Deze twee hobby's zijn bijzonder goed te combineren. Sinds een jaar of 10 reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vliegtuigen, het liefst militaire toestellen.
Verder vind ik het ook leuk om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook zo nu en dan, erg leuk om te doen.

Ik maak de foto's vooral voor mijzelf en mijn Facebookpagina. In 2021 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik een shop begonnen op https://www.werkaandemuur.nl.
Dat andere mensen plezier hebben van mijn foto's, door een werk te kopen en deze thuis of op kantoor op te hangen, vind ik een hele eer.

De foto's die ik maak worden door mij beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Met bewerken bedoel ik: een foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken van Jaap van den Berg


Waarom je kiest voor Northrop NF-5B Freedom Fighter van de Koninklijke Luchtmacht tentoongesteld op het platform van het op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Northrop NF-5B Freedom Fighter van de Koninklijke Luchtmacht tentoongesteld op het platform van het van Jaap van den Berg

Koop de foto Northrop NF-5B Freedom Fighter van de Koninklijke Luchtmacht tentoongesteld op het platform van het van Jaap van den Berg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 797089
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.