Not alone.... (square)

Not alone.... (square) van Bob Daalder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 72422

Not alone.... (square) van Bob Daalder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Not alone.... (square) van Bob Daalder

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Maar bijna ...... Er is geen betere manier om het hoofd leeg te maken! Just love it ... Hoewel er al een beetje een koude wind is, is de temperatuur nog steeds aangenaam.
Ik ben onderdeel van een zogenaamde 50mm project dus dat is waarom deze lens nog op de camera zat. Ik gebruik hem niet vaak zo maar een beetje oefening is meer dan welkom.
Ik moet toegeven, ik verwijderde enkele obstakels ... omdat ik wilde laten zien hoe het voelde ... en het voelde alsof ik alleen was in deze prachtige, rustige, reusachtig, winderige wereld ...

Over Bob Daalder

Ongeveer 10 jaar geleden heb ik fotografie ontdekt. Het begon allemaal vrij onschuldig maar tegenwoordig is het onderdeel van mijn dagelijkse ding. Mijn voorkeur gaat heel nadrukkelijk uit naar de natuur en dan met name de natuur dichtbij. Met andere woorden, ik ben een liefhebber van macro en close-up fotografie. Verder kenmerkt mijn werk zich door een bepaalde zachtheid en het bewust gebruik van licht. Ik nodig je uit op je gemak mijn verschillende albums te bekijken. Veel plezier!

Alle werken