Number 58

Number 58 van Ruud Nieterau

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Number 58 van Ruud Nieterau

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 81236
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
75 gratis verzending!

Omschrijving

Een vorkheftruck, ook bekend als vorklift of heftruck, is een door middel van een elektromotor of een verbrandingsmotor aangedreven transportmiddel, hoofdzakelijk voor het vervoer van goederen die op een pallet staan, bijvoorbeeld in een magazijn of op een bedrijfsterrein. Voor het gebruik in het magazijn zijn vorkheftrucks met elektrische aandrijving het beste geschikt. Voor laden en lossen zijn er grotere voorkeftrucks, tot 18 ton, die 10 ton kunnen tillen.
Tegenwoordig moet een bestuurder om veiligheidsredenen in het bezit zijn van een certificaat. Dit certificaat is steeds vijf jaar geldig.
De vorkheftrucks, die zijn voorzien van een verbrandingsmotor, hebben een dieselmotor of een lpg-motor. In België gebruikt men veelal diesel, in Nederland en Frankrijk is lpg veel couranter. Benzinemotoren worden bijna niet meer aangewend vanwege de hoge brandstofkosten. In bedrijfshallen mogen vanwege de schadelijke uitstoot geen machines met dieselmotoren worden toegepast, maar wel met lpg-motoren. Voor de vorkheftrucks die met een elektromotor zijn uitgerust, wordt de energie in loodaccu's opgeslagen, die tevens als contragewicht dienen. De accu van een gemiddelde heftruck weegt al gauw 1500 kg. De vorkheftrucks met verbrandingsmotor hebben een apart contragewicht.
Kenmerkend voor een vorkheftruck is de vork (in de volksmond ook wel "lepels" genoemd). Dit zijn de twee uitstekende platte, metalen stangen aan de voorzijde, die onder een pallet kunnen worden gereden, waarn

Dit werk wordt aangeboden door Ruud Nieterau

Ruud Nieterau profielfotoAls hobby begonnen en wil nu verder groeien en dit uitbreiden. Naast mijn gewone baan ga ik er graag op uit voor dat ene mooie plaatje. Hier wil ik graag mijn mooiste werken delen met iedereen. En als beginnend beeldmaker mijzelf hier in verder ontwikkelen. Hopelijk kan dit via WADM.
Mijn schoonzoon heeft mij aangestoken met fotografie en dus in de vrije tijd die we hebben gaan we er met zijn vieren op uit.

Alle werken