Nyhavn in de avond

van Bart van Dinten

- Werkcode: 515 740

Bart van Dinten over Nyhavn in de avond

Nyhavn ("Nieuwe Haven") is een haven in de Deense hoofdstad Kopenhagen en een belangrijke toeristische trekpleister van de stad.
Nyhavn in de avond vind je in de categorieën Avond, Denemarken, Fotografie, Grachtenpand, Havens, Kopenhagen, Nyhavn, Scandinavië, Steden en Toerisme.
Bart van Dinten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart van Dinten

Mijn passie voor fotografie begon in 1982 met wat kiekjes. Na aanschaf van een digitale camera in 2006 werd fotografie een serieuze hobby en ging het registreren over in fotograferen. Genietend van de wereld om ons heen wil ik mooie herinneringen maken door mooie plekken op mijn wijze vast te leggen. Ik vind het heerlijk om de rust op te zoeken en door de natuur te wandelen, op zoek naar mooie landschappen. Deze herinneringen wil ik graag delen en ik vind het daarom leuk om mijn werken aan te bieden op Werk aan de Muur. Mocht je meer van mijn werken willen bekijken, neem dan gerust eens een kijkje op mijn website https://www.bartvandinten.nl.

Alle werken van Bart van Dinten


Waarom je kiest voor Nyhavn in de avond op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Nyhavn in de avond van Bart van Dinten

Koop de foto Nyhavn in de avond van Bart van Dinten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 515 740
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden