Facebook pixel
OCHTENDZILVER - SILVER MORNING

OCHTENDZILVER - SILVER MORNING van FOTOGRAFIE - HANSVANDAM

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 37282

OCHTENDZILVER - SILVER MORNING van FOTOGRAFIE - HANSVANDAM

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
OCHTENDZILVER - SILVER MORNING van FOTOGRAFIE - HANSVANDAM

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dauw wordt zilver op een stille ochtend in de polder. Zwijgen en genieten, kijken naar een wonder. Gewoon een rode kool? Just a red cabbage? Meeting in the early morning. A silent moment with sun and silver.

Over FOTOGRAFIE - HANSVANDAM

FOTOGRAFIE - HANSVANDAM profielfotoOok in mijn vrije werk ben ik op zoek naar de kunstzinnige kant van de fotografie. Een boeiende ervaring waarbij ook tekst en poëzie het daglicht ziet in combinatie met het beeld. En altijd ben ik op zoek naar de ziel van alles. De plek waardoor het beeld tot leven komt. Geniet!! Photography fascinates me. Always I am looking to find the spirit, the soul in the photograph. Please enjoy!Eveneens ben ik voornamelijk als portretfotograaf en bedrijfsfotograaf aan de slag en ben ik graag in mijn studio te Papendrecht - regio Drechtsteden - aanwezig. De liefde voor het beeld in zwart-wit is met de paplepel ingegoten al ver voor mijn opleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn.

Alle werken