OUT OF THE BLUE

OUT OF THE BLUE van Marijke Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 246542

OUT OF THE BLUE van Marijke Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
97 gratis verzending!
OUT OF THE BLUE van Marijke Mulder

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Collage van Marijke Mulder. Knipsels die geordend zijn in een patroon rondom een reeks van blauw/witte gaten. Als een patroon van hoofd, hals en haar, waar het licht doorheen schijnt. De afbeelding van het mooie meisje verdwijnt als onderdeel van een abstract spel van lijnen in een raster van kleuren en vormen. Heldere kleuren blauw, turquoise, petrol, beige, groen, rood en wit. Veel licht.

Over Marijke Mulder

Marijke Mulder profielfotoIn de shop MY ARTIE WALL vind je werk van beeldmaker Marijke Mulder. Origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: bewerkte foto's van haar schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. Marijke woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig in haar werk. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken