Oasis of the Seas in Rotterdam

Oasis of the Seas in Rotterdam van Maurice Verschuur

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Oasis of the Seas in Rotterdam van Maurice Verschuur

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 115559
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Het korte verblijf in Rotterdam van de Oasis of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld, leverde diep in de nacht een explosie aan lichtjes en kleuren op. Een mooi moment om te hobbyen met de fotocamera. Om de massa?s toeschouwers te vermijden ging ik niet naar de aankomst van het 362 meter lange schip. In plaats daarvan ben ik diep in nacht naar Rotterdam afgereisd.

Op een aantal andere nachtbrakers na leek Rotterdam rond 4.00 uur geheel uitgestorven. Alleen rond het cruiseschip bruiste het nog van activiteit met bussen, taxi?s en vrachtwagens. Pas tegen zonsopkomst ontwaakte de stad en was ik niet meer de enige die aan het hobbyen was.

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Verschuur

Maurice Verschuur profielfotoFotografie is voor mij vrijheid. Eropuit trekken. Bijvoorbeeld de natuur of de stad in. Alles wat je nodig hebt is je camera, rugzak met alles erin en het belangrijkste: je creatieve en alerte 'state of mind'. Een deel van mijn foto's deel ik met trots via deze weg. Bestel deze prachtige platen op aluminium, canvas, Xpozer en meer.

Alle werken